0

Your Cart

No products in the cart.
De natuur op tafel
cropped-logo-rino-beeldmerk.png

OVER

De natuur op tafel

De producten in onze webwinkel De natuur op tafel komen voornamelijk van onze eigen bostuin in voedselbos de Smallekamp in Nunspeet, waar we volgens de permacultuur-methode werken. We verbouwen daar reguliere groenten, maar er zijn ook bijzondere gewassen waar we van oogsten, zoals de Franse uiensoep-boom, zwarte moeskervel, eeuwige moes, postelein, salie, aardpeer en zonnewortel. Van verse kruiden en fruit zoals verveine, hondsroos, magnolia, bramen en fazantbes maken we siropen en thee (infusies, tisanes).

1
+
Jaar
ervaring
10
+
Producten
0
Soorten productgroepen

De producten

Als we middelen gebruiken om de producten van de Natuur op tafel te verrijken, dan gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. In veel recepturen vervangen we suiker door natuurlijke zoetstoffen als stevia, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en erythirol. Erythirol is een zoetstof die tot stand komt door een natuurlijk fermentatieproces en die maar 6% van de calorieën levert die traditionele suiker levert. Deze suikervervanger is ook geschikt voor diabetici.
WhatsApp Image 2021-03-28 at 09.07.02

De houdbaarheid

De producten van de Natuur op tafel zijn gemaakt voor thuisgebruik door consumenten. Om de producten zo puur mogelijk te houden gebruiken we geen hulpmiddelen als (smaak)verbeteraars en stabilisatoren. Dat heeft wel tot gevolg dat veel producten beperkt houdbaar zijn. Van sommige producten kan de houdbaarheid verlengd worden. Siropen kunnen desgewenst (in delen) ingevroren worden, bijvoorbeeld als blokjes/klontjes. En sommige vloeistoffen kunnen vlak voor de te verstrijken houdbaarheidsdatum opgekookt worden. Voor vragen hierover kunt altijd contact met ons opnemen.

De verpakkingen

De producten van de Natuur op tafel zijn gemaakt voor thuisgebruik door consumenten, waardoor we kleine verpakkingen gebruiken. Deze verpakkingen zijn zoveel mogelijk duurzaam en milieuverantwoord. Zo werken we met biologisch afbreekbare verpakkingen en met statiegeld op glazen flesjes.
×