

OVER
De natuur op tafel
De producten in onze webwinkel De natuur op tafel komen voornamelijk van onze eigen bostuin in voedselbos de Smallekamp in Nunspeet, waar we volgens de permacultuur-methode werken. We verbouwen daar reguliere groenten, maar er zijn ook bijzondere gewassen waar we van oogsten, zoals de Franse uiensoep-boom, zwarte moeskervel, eeuwige moes, postelein, salie, aardpeer en zonnewortel. Van verse kruiden en fruit zoals verveine, hondsroos, magnolia, bramen en fazantbes maken we siropen en thee (infusies, tisanes).
1
+ Jaar
ervaring
10
+Producten
0
Soorten productgroepen
De producten
Als we middelen gebruiken om de producten van de Natuur op tafel te verrijken, dan gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. In veel recepturen vervangen we suiker door natuurlijke zoetstoffen als stevia, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en erythirol. Erythirol is een zoetstof die tot stand komt door een natuurlijk fermentatieproces en die maar 6% van de calorieën levert die traditionele suiker levert. Deze suikervervanger is ook geschikt voor diabetici.
